Nieuw in Charlie

   
   


Meerkeuze
vragen

version 2.0.0

   
       

 
* * * Grieks toegevoegd aan Overhoor Jezelf met Charlie * * *
 

 

 

 
     Welkom    
         
   

Je bent nu op de site van ABC-EDUCA. Dit is de thuisbasis van o.a. het educatieve computerprogramma Overhoor Jezelf met Charlie. Het programma waarmee je op een eenvoudige manier rijtjes met woorden kan leren.

04-07-2005 - Cursusaanbod ABC-EDUCA wordt Intervista
Onder de naam Intervista werkt ABC-EDUCA aan de organisatie van verschillende cursussen. Van automatiseringcursussen tot taalcursussen. Voor sommige cursssen kun je je al inschrijven.  Meer..
 

   
       
       

     Overhoor Jezelf met Charlie
 
   
   
versie 2.0.0
   
   

Woordjes leren is voor de meesten geen écht leuke bezigheid maar het is helaas noodzakelijk om je talen te leren. Als je op school zit heb je er soms elke dag mee te maken.
Hoe pak je het aan om in een redelijke tijd je woordjes goed te leren ?
Het programma Overhoor Jezelf met Charlie is speciaal geschreven om jou te helpen met het leren van je woordjes of het nu Nederlands, Frans, Engels, Duits, Latijn of Spaans is.

Je kunt er zelfs Grieks mee oefenen!

Wil je tijdens het overhoren ook de uitspraak horen? In het Engels, Duits, Frans, italiaans of Spaans? Dan is Overhoor Jezelf met Charlie het programma! Naast een ingebouwde spellingcontrole zodat je minder fouten maakt bij het invoeren van woordjes.
Het programma onthoudt de woorden waar je moeite mee hebt, zodat je deze nog eens apart kunt oefenen. Updates via internet. Oefeningen delen met je vrienden/vriendinnen via mail. Meer..
 

   
       
       


     Meer nieuws    
         
   

21-05-2003 - Medische Terminologie Online Voor wie de medische termen wil leren, maar geen medische opleiding heeft gedaan is er nu Medische Terminologie Online beschikbaar. Hiermee kun je op elke werkplek of thuis oefenen via internet. Meer..

   
       
       
   
   

ABC-EDUCA is a ABC International Company,
Postbox 2185, 2301 CD Leiden The Netherlands
Tel. NL 070-3694078  Fax NL 0842-114383

 
 
     Helpdesk    
   
Problemen met installeren, registreren of de werking van een programma? Raadpleeg de meest gestelde Helpdeskvragen. Meer..
 
   
       

     Nieuwsbrief    
   
Meld je aan voor de Nieuwsbrief en we houden je op de hoogte

Naam

E-mailadres
     

   
       

     Het weer